TRX

Què és?

Una nova forma d'entrenar
L'entrenament en suspensió proporciona un avantatge als participants en comparació del simple protocol de l'entrenament de força convencional. Per què? Perquè cada exercici de l'entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional al mateix temps que millora la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central (*core) del cos, tal com s'exigeix en qualsevol activitat esportiva o en la vida quotidiana.

Del camp de batalla, a l'esport professional
En l'actualitat, l'entrenament en suspensió amb el *TRX s'ha convertit en el sistema d'entrenament funcional favorit de les unitats d'elit de les Forces Armades dels Estats Units. L'efectivitat i versatilitat del *TRX com l'eina única per a l'entrenament en suspensió, ha sobrepassat l'àmbit del camp de batalla i s'ha incorporat a l'entrenament dels equips d'esport professional més importants d'EUA com la Lliga Nacional de Futbol Americà, l'Associació Nacional de Bàsquet, la Lliga Nacional d'Hoquei i les Grans Lligues de Beisbol. L'entrenament en suspensió es va convertir ràpidament en la pedra angular dels programes d'entrenament de centenars d'atletes professionals de futbol americà, beisbol, bàsquet, hoquei, esports de combat, triatló, golf, tennis, esquí, natació, surf, motocròs i pràcticament totes les activitats esportives imaginables. Molts programes d'entrenament d'atletisme en tota Amèrica del Nord s'han bolcat amb el *TRX com a base principal de les seves rutines de força i condicionament físic per a tots els seus equips.

En la seva forma més senzilla, l'entrenament en suspensió fa referència a l'àmplia col·lecció de moviments i exercicis i els principis del programa creats per *Fitness *Anywhere. Aquests moviments i exercicis es diferencien dels exercicis tradicionals ja que les mans o els peus de l'usuari es troben generalment sostinguts per un sol punt d'ancoratge, mentre que l'extrem oposat del cos està en contacte amb el sòl. Quan s'usa el *TRX, el percentatge desitjat del pes corporal recau sobre la zona corporal desitjada i amb una dinàmica de moviment d'exercici. L'únic punt de subjecció del *TRX proporciona una combinació ideal de suport i mobilitat per desenvolupar força, resistència, coordinació, flexibilitat, potència i estabilitat de la part central i amb una elecció àmplia de resistència.

Beneficis

Beneficis per a tots els nivells d'entrenament.
Els beneficis de l'entrenament en suspensió no només s'apliquen als atletes d'alt rendiment, sinó que també poden ser utilitzats per tots els que busquen un mètode per millorar la seva condició física de forma ràpida i segura. Els entrenadors personals van adoptar de seguida l'entrenament en suspensió i les classes en grup amb el TRX, la qual cosa va fer l'equip molt popular en els gimnasos. Els personal *trainers d'actors, cantants i en definitiva persones famoses, estan incorporant l'entrenament en suspensió a les rutines dels seus clients amb resultats espectaculars. Els programes de salut i benestar per a les persones d'edat avançada, també han recorregut al *TRX com una solució, ja que permet que les persones d'edat avançada es moguin amb llibertat i sense por a caure. Els fisioterapeutes estan usant el TRX per rehabilitar als seus pacients, igual que les clíniques de medicina de l'esport i les consultes quiropráctiques per a la rehabilitació i recuperació de lesions amb notable èxit.

La nostra àmplia col·lecció d'exercicis amb el TRX, fa de l'entrenament en suspensió una solució efectiva i versàtil per a l'entrenament, independentment de l'edat, el sexe o el nivell de condició física de l'usuari, i a més, el *TRX pot utilitzar-se en gairebé qualsevol lloc. Tots els nostres exercicis poden modificar-se per dissenyar programes personalitzats d'entrenament. Tota la informació tant teòrica i pràctica que proporciona aquesta formació permet que els professionals de la salut i de la condició física com vostè, dissenyin programes adequats i a la mesura per a una gran varietat de clients.

 

 

 

Pretium morbi aliquam egestas!

Id suscipit ad felis id condimentum vestibulum porta, eleifend aenean hac rutrum semper taciti imperdiet, nullam torquent etiam tincidunt iaculis dapibus.

Facilisis volutpat a