Pilates

Diferent a tot el que has vist, has provat o t'han explicat.

Concentra't, sent, respira, controla, aquestes fent pilates.
No corris, no suïs, no et despistis, aquestes fent pilates
No escoltis música estrident, no t'evadeixis, aquestes fent pilates.
Que no et cridin, que no t'obliguin, estàs fent pilates.
No panteixis, no llevants peses, estàs fent pilates.

La primera gimnàstica aneròbica, la primera gimnàstica que no acaba avorrint, la primera gimnàstica que no et cansa.

Pilates és una tècnica integral que facilita la persecució de la perfecció del moviment gràcies a l'autocontrol de l'organisme. En conseqüència, les millores obtingudes a través de la pràctica continuada del mètode Pilates s'experimenten a nivell global:

- Millora l'alineació postural i corregeix els hàbits posturals incorrectes
- Augment de la flexibilitat, l'agilitat, el sentit d'equilibri i millora la coordinació de moviments
- Prevenció i recuperació de lesions
- Estimulació i reforç de la massa òssia
- Aconsegueix un bon to muscular enfortint i tonificant el cos sense augmentar el volum muscular i amb això aconseguint estilitzar la figura.
- Millora en la respiració i oxigenación muscular
- Harmonia entre cos i ment

Pilates Post Part:
Es realitzen exercicis destinats a recuperar la fermesa de la zona abdominal i del sòl pèlvic, alhora que aconseguim un condicionament físic en general.

Pilates per a esportistes d'alt rendiment:
Ens centrem a incrementar el potencial físic i mental de cada esportista, realitzant exercicis adaptats a cada disciplina.

Pilates per a adolescents:
A través dels exercicis del mètode, es proporciona a l'adolescent eines perquè assimili els canvis físics i psíquics naturals de l'edat. Amb el nostre equip de treball, l'alumne augmentarà la confiança en si mateix, aconseguirà autodisciplina i sobretot *apaliará mals hàbits posturals.

Pilates per a nens:
Hem adaptat el mètode pels més petits, d'una forma lúdica i dinàmica. El mètode es realitza sobre sòl, el qual està adaptat per realitzar activeu física. Tenim molt material perquè la classe sigui enriquidora i amena.

Pilates 3ª edat:
El treball que realitzem per treballar amb persones de la tercera edat, és sobre diferents superfície, per al seu màxim benefici. Treballem mobilitat articula, flexibilitat, força muscular i indirectament treballem la ment per poder realitzar tots els exercicis de forma correcta.

Pilates amb el teu bebé:
Treballem els exercicis de Pilates sobre sòl juntament amb el beu, aclimatant la superfície per a la seva protecció. Amb aquesta nova modalitat podràs, tonificar, recuperar la musculatura abdominal, guanyar flexibilitat i el més important, compartiràs un moment agradable amb el teu beu.

Sodales hac egestas hendrerit!

Justo nibh velit iaculis etiam tempus nam maecenas, sollicitudin pretium neque in tempus sagittis imperdiet, lobortis facilisis mauris blandit felis pharetra.

Ullamcorper mollis a