Pilates Matt

Pilates Mat és una variació del conegut mètode Pilates, que es caracteritza per combinar els exercicis d'elongació amb els de força, per mitjà de la contracció muscular.

Els moviments del *Pilates *Mat, es realitzen tombat sobre un matalasset i parteixen de la zona abdominal, involucrant l'elevació de la resta del tronc i les cames.

Aquesta tècnica es basa en sis principis bàsics: concentració, control, centralització, fluïdesa de moviment, precisió i respiració.

Els exercicis del Pilates Mat no exigeixen un nombre alt de repeticions. El seu objectiu consisteix a augmentar la força abdominal i millorar la flexibilitat i el control corporal.

Per dur a terme aquests exercicis no es requereix d'experiència prèvia ni un físic específic, solament mostrar un alt nivell de concentració per poder executar-los correctament. Aquest exercici és ideal per a les persones sedentàries que desitgen posar-se en forma.

 

 

 

 

 

 

 

Bibendum aliquam egestas non fermentum tempor orci

Habitasse id quam vulputate dictum fusce class in integer platea aliquet ornare est magna integer et

Per molestie facilisis feugiat sit volutpat tincidunt praesent mauris iaculis dolor, per volutpat porttitor cursus per leo etiam dapibus accumsan pretium ut, lacinia class himenaeos sapien ante semper est scelerisque tempus. Luctus eu mauris aptent himenaeos egestas quam cursus malesuada, sem sit aptent etiam facilisis sodales elementum, varius tortor convallis leo nibh odio pellentesque. Sapien erat litora sem dapibus eleifend auctor quam accumsan sociosqu, quis bibendum suscipit tristique risus ac torquent. Condimentum nibh inceptos malesuada massa habitant magna quisque dui iaculis bibendum, molestie commodo dapibus integer lorem semper ultrices at nisi cubilia erat, sociosqu ullamcorper nisl posuere porttitor dapibus auctor torquent egestas.

Nisl risus quam rutrum aliquet eros, venenatis sapien faucibus.

Tincidunt faucibus aliquet est

Suspendisse volutpat suscipit ad viverra vitae risus feugiat donec justo pulvinar, faucibus fusce etiam auctor porttitor lobortis molestie sodales enim.

Quis lobortis tortor