Pilates Matt

Pilates Mat és una variació del conegut mètode Pilates, que es caracteritza per combinar els exercicis d'elongació amb els de força, per mitjà de la contracció muscular.

Els moviments del *Pilates *Mat, es realitzen tombat sobre un matalasset i parteixen de la zona abdominal, involucrant l'elevació de la resta del tronc i les cames.

Aquesta tècnica es basa en sis principis bàsics: concentració, control, centralització, fluïdesa de moviment, precisió i respiració.

Els exercicis del Pilates Mat no exigeixen un nombre alt de repeticions. El seu objectiu consisteix a augmentar la força abdominal i millorar la flexibilitat i el control corporal.

Per dur a terme aquests exercicis no es requereix d'experiència prèvia ni un físic específic, solament mostrar un alt nivell de concentració per poder executar-los correctament. Aquest exercici és ideal per a les persones sedentàries que desitgen posar-se en forma.

 

 

 

 

 

 

 

Elementum mattis ipsum eros nisi eget sodales ac a

Congue torquent velit egestas lorem laoreet et mi convallis conubia congue potenti nisl nibh sodales

Fusce dui aliquam egestas senectus quisque pharetra, fringilla pharetra dapibus semper dictumst, sit consequat nam interdum habitasse. Phasellus sapien rhoncus phasellus nullam phasellus imperdiet mattis, dolor per ut placerat auctor class nibh bibendum, aenean senectus porta lobortis arcu vehicula. Fames facilisis augue tempus quis rhoncus accumsan primis, in nam tempus auctor hendrerit nullam aliquam fermentum, maecenas conubia sapien quam augue nec. Curabitur vestibulum libero habitasse nunc torquent a eros congue donec tempor torquent facilisis, eleifend praesent lorem aenean lacus imperdiet litora odio aliquet vulputate porttitor, elementum ante velit sapien neque potenti rhoncus per consequat cubilia nibh.

Aliquam arcu luctus convallis hendrerit aenean quis, phasellus tempor vulputate urna curabitur.

Litora nulla nisl nam elit vel

Nostra rutrum hac vehicula sed conubia ultricies arcu, urna eget semper quisque etiam ornare tempus vehicula, primis accumsan volutpat a ligula facilisis.

Donec magna dui odio