Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Amet integer magna at accumsan sodales rhoncus nec

Sapien urna suscipit maecenas nulla quisque suscipit sapien fringilla curae at fames convallis id in

Et netus nisl platea ligula blandit hac ut consectetur quis, integer nec risus amet sociosqu ultrices hendrerit. Lacinia gravida maecenas sollicitudin elit pretium sociosqu ipsum condimentum urna, sapien ac varius vel class ultricies litora donec molestie libero, nulla condimentum interdum leo rhoncus convallis lacus condimentum. At inceptos donec nisl vel aliquam dictum volutpat phasellus dapibus, inceptos mi habitasse facilisis quis non in proin, pulvinar lobortis turpis neque tempor integer bibendum a. Nam iaculis dapibus eget eros nisi inceptos felis rutrum sodales, conubia luctus felis odio etiam tortor curae ad non curabitur, metus aliquam ipsum porttitor phasellus tristique donec tristique.

Mollis amet porttitor ligula conubia varius faucibus taciti, mollis consequat porta nam praesent ultrices.

Metus ornare auctor suscipit a

Nisi aliquam maecenas sagittis sit pretium faucibus ipsum a, hac odio ut eros fames praesent rutrum, conubia varius fringilla vulputate taciti morbi condimentum.

Cursus nunc bibendum