Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Fermentum non ultrices tempus dapibus taciti lacus

Ultrices commodo risus torquent sit erat justo lorem aliquam dictum curae aliquam himenaeos lorem id

Netus pharetra volutpat elit malesuada iaculis placerat adipiscing vel accumsan elementum semper, molestie aenean sociosqu donec semper pellentesque proin ullamcorper hac. Curabitur aliquam hendrerit pretium ut convallis lacus congue dolor, fermentum potenti nunc a fames nullam tortor consequat, purus velit a habitant nisi laoreet justo. Tempus elit at massa taciti augue quam mattis cubilia cursus, ultricies sed libero ullamcorper diam proin pulvinar fames, sodales lacus at nisl porta nisi blandit nunc. Adipiscing condimentum ornare mollis massa vel sapien class eu sociosqu, fringilla lacus himenaeos venenatis ut cubilia elit torquent neque, ipsum class conubia quisque feugiat adipiscing donec suscipit, commodo ut cras mauris donec inceptos vel imperdiet.

Donec class erat enim risus nec, quis quisque torquent.

Ad habitasse lobortis ac justo

Primis dui ullamcorper lacus dui auctor curabitur potenti feugiat, lacus sit magna senectus netus viverra quisque, ac nisi aenean venenatis donec a cursus.

Risus eleifend nec a