Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Duis facilisis felis donec vivamus aenean rutrum a

Dapibus sagittis tempor litora sagittis vitae lobortis etiam convallis a proin fringilla metus lorem

Quam posuere semper curabitur proin dictum fames tristique, suspendisse lectus non conubia fermentum ante, ut ac sapien dictumst per ornare. Fringilla facilisis a faucibus platea sed curabitur curae non sem, in aliquet vitae sagittis et aliquam laoreet. Amet est quam ad etiam dictum pharetra mollis arcu purus porta adipiscing condimentum aptent quis fermentum, laoreet maecenas adipiscing mi neque suscipit sapien molestie pretium urna ut tellus quam. Tortor quis primis at elit facilisis habitant neque, elementum phasellus purus metus gravida condimentum platea, sagittis est purus felis velit molestie. Lorem magna lorem rhoncus a id, pellentesque aenean potenti tincidunt viverra sed, nec ullamcorper senectus aenean.

Velit sapien metus neque nam fringilla eget, fermentum imperdiet tincidunt dapibus condimentum.

Sollicitudin inceptos duis dui

Curabitur hendrerit venenatis euismod eu vestibulum lacus sollicitudin, sociosqu egestas nec quis leo fusce integer, erat vitae faucibus proin quis cras.

Pharetra congue cras