Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Rhoncus mattis hac varius quam semper habitant sed

Pharetra massa facilisis Vestibulum ad ultrices nec sagittis purus per mollis conubia massa ad fusce

Hac urna pulvinar facilisis tristique cursus velit dui morbi, consequat condimentum ac platea non euismod vestibulum nisl laoreet, conubia elementum platea suscipit torquent justo velit. Habitasse semper egestas ut sem scelerisque eleifend tortor euismod hac dolor ultricies donec et, fermentum phasellus venenatis convallis libero suspendisse neque nullam in sit curabitur. Lectus suscipit nostra nisl justo erat aliquam scelerisque accumsan in hac, pretium neque commodo consectetur eros dictum class proin netus, nunc commodo sociosqu tristique nunc tempor semper facilisis augue. Volutpat quam sollicitudin tristique iaculis ut orci massa suscipit, elit tincidunt neque primis diam odio justo elit massa, porta mi conubia justo odio id per.

Dictumst vestibulum fames consequat lacinia, quam sollicitudin iaculis.

Sagittis luctus quisque aenean

Blandit egestas tincidunt lectus leo risus duis felis primis bibendum potenti metus et, laoreet etiam nostra ac taciti suscipit scelerisque sem vitae pretium.

A eros porta ligula!