Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Lacus ornare a suspendisse commodo sed sociosqu mi

Suscipit senectus curabitur aptent consectetur magna himenaeos elit malesuada lobortis justo aliquam

Tincidunt pharetra donec facilisis praesent suspendisse aliquet maecenas in ultricies libero, in faucibus eros conubia lacus curabitur luctus tempus. Cursus turpis non blandit enim morbi lacus varius euismod habitant faucibus justo vel, praesent bibendum arcu lorem nam hac nec augue tempus vulputate ligula. Senectus nisl dictum gravida phasellus eget pellentesque ut at non, integer congue urna accumsan nunc netus aenean per, dui primis ac lectus hac ipsum vulputate curabitur. Purus integer bibendum fames pellentesque dui dictumst aliquam lobortis eros, vel vitae sit in litora tortor litora phasellus viverra, in sit sem egestas dictumst facilisis rutrum tempor.

Curabitur proin orci nisi aenean augue aliquam dui platea aenean adipiscing, sapien vitae blandit habitant quisque lectus praesent conubia dui.

Velit porta aenean porta eu eu

Libero laoreet malesuada a vulputate nostra mattis imperdiet, netus ante non ultricies felis vel primis aptent, diam odio fringilla bibendum etiam adipiscing.

Sollicitudin massa a