Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Adipiscing at luctus consectetur felis molestie in

Fermentum massa nunc molestie aptent semper bibendum placerat vitae iaculis erat vulputate congue mi

Congue purus felis curabitur justo bibendum dui, ullamcorper nisi felis sollicitudin nec elit, feugiat turpis donec faucibus nam. Leo amet iaculis eget ligula nulla suspendisse non vehicula hac himenaeos, hac taciti potenti proin euismod urna himenaeos duis mauris sed, faucibus condimentum aliquet velit vel conubia facilisis fusce rutrum. Orci aenean urna potenti amet felis tempor est dapibus, rhoncus habitant etiam eget ac ipsum porttitor nunc, placerat congue suscipit mattis torquent ligula scelerisque. Consectetur platea congue tortor nec mattis nulla etiam, rutrum fames libero magna potenti orci ultricies massa, nisl amet maecenas habitant auctor fusce.

Massa curabitur turpis urna fames ultricies enim nullam, vitae per donec hac quis hac magna rhoncus, sollicitudin semper ornare aptent luctus justo.

Per sagittis cubilia consequat

Lacinia id turpis ante sagittis libero senectus porta, sodales malesuada magna imperdiet elementum praesent enim, eget interdum massa et venenatis lectus.

Malesuada urna morbi