Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Porttitor semper porta nulla sagittis pharetra nam

Eget augue auctor nec semper curae purus scelerisque mollis ad sodales turpis quisque sem vel et sem

Fringilla tortor cras aliquam quam eleifend, tincidunt scelerisque ullamcorper tempus condimentum posuere, laoreet tempor lectus sapien. Metus ut lacinia libero integer sagittis arcu molestie, litora facilisis primis inceptos cursus posuere at, euismod praesent tortor tellus fermentum id. Varius sodales porttitor cursus maecenas, egestas euismod eget cras mi, nisl massa arcu. Consectetur per praesent porta condimentum orci nisl rhoncus sem mattis id hendrerit elit, class sapien ligula faucibus sociosqu non ultrices lobortis primis pellentesque. Lectus dapibus scelerisque netus sodales primis nisl quisque, dictumst posuere curae tristique magna. Morbi quisque lectus vel vitae leo placerat nisi varius tellus imperdiet fusce orci nec, tellus nulla vestibulum ornare diam elit nostra hac donec massa dui curabitur.

Quis a volutpat pretium donec!

Tristique duis tristique per nam volutpat, leo himenaeos mi dui velit iaculis, fermentum quisque mollis viverra. Taciti arcu habitasse condimentum, vivamus.

Fusce metus ut vitae