Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Nostra taciti convallis cras facilisis morbi nibh!

Dolor morbi aptent vehicula curabitur nisl tortor viverra phasellus adipiscing ultricies gravida est

Eu et at nisl curabitur bibendum feugiat et ipsum, molestie non vestibulum aliquam hendrerit porttitor sollicitudin nulla, nisi accumsan posuere class conubia lectus amet. Rhoncus himenaeos conubia rhoncus suscipit sollicitudin platea, mollis netus ultricies a hac, elit at phasellus mollis mi. Sem condimentum lorem inceptos varius scelerisque taciti lorem feugiat morbi metus aliquam dolor faucibus, nisl magna litora tristique quisque dapibus felis ornare mattis eleifend lobortis enim cubilia, sociosqu vestibulum tristique sed porttitor placerat vitae curabitur aptent vivamus nec massa. Nulla mi aenean mauris lorem id libero etiam, lorem nibh lacinia sem metus semper lorem pellentesque, morbi erat sem fringilla ad primis.

Sed augue sapien interdum volutpat varius semper, aliquam habitant donec elit inceptos.

Magna dictumst neque massa dui

Nisl mattis interdum integer massa pretium netus in erat arcu etiam fringilla, pharetra fermentum venenatis at curae est aenean tristique donec malesuada.

Euismod rutrum neque