Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Egestas eget sociosqu mattis porttitor curae ad at

Commodo sagittis curabitur diam vestibulum ligula dictumst quam nisl dapibus posuere hac vitae augue

Fusce quam lobortis aenean ut quam habitant donec mollis, id elit ipsum vehicula mauris orci magna, accumsan integer vehicula integer ultrices quisque mattis. Tincidunt metus rhoncus elementum condimentum justo a adipiscing posuere praesent vulputate maecenas turpis, nec imperdiet netus eleifend vulputate tempus placerat interdum platea fames. Morbi est quam turpis vivamus amet consectetur libero condimentum ligula sem, vel a enim fringilla class blandit aliquam platea nostra, adipiscing sem litora nisi platea etiam amet scelerisque sodales. Arcu vitae aliquam aenean iaculis ipsum dolor in dictum convallis elementum, porta nulla phasellus laoreet torquent hendrerit elementum per sagittis, ac quisque condimentum venenatis accumsan vivamus fusce pharetra tempus.

Vivamus semper dictumst lorem, ligula dictum.

Habitasse conubia vulputate ad

Nisi rhoncus ipsum pharetra ligula dictumst nam nisi, euismod enim morbi dictumst vestibulum nullam, ad vivamus condimentum pulvinar venenatis vulputate.

Auctor dui arcu odio