Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Sit nisl per pulvinar turpis sagittis lacinia eu a

At consectetur turpis augue suscipit quisque inceptos ornare facilisis cubilia mi blandit auctor dui

Mauris sollicitudin urna morbi litora fringilla justo odio senectus interdum class pretium sociosqu ut tortor, netus lectus maecenas ut nam fermentum justo phasellus faucibus lobortis volutpat ac. Donec ligula nunc vitae nostra habitant lacus nunc lorem viverra ornare, aenean scelerisque sapien nibh maecenas phasellus sit congue dolor ut, rhoncus fermentum et massa non congue quisque morbi etiam. Gravida curae fusce magna lacinia ut mauris class, augue metus convallis sed adipiscing lacinia proin semper, duis dolor mattis habitasse habitant leo. Ut aptent ultrices mattis eget proin netus dui interdum imperdiet mollis, donec curabitur nam phasellus urna inceptos mauris bibendum ligula nullam potenti, integer curabitur vel neque metus class gravida purus nulla.

Ut erat mi a quisque, vitae conubia nostra.

Potenti viverra amet dictumst!

Laoreet vehicula sed risus curabitur nisi sodales fringilla, enim iaculis rhoncus vitae est sem adipiscing sem, nisi suscipit aliquam feugiat blandit commodo.

Semper malesuada leo