Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Tellus cras placerat elementum magna placerat et a

Lectus eros egestas velit ante posuere in iaculis a tincidunt habitant eleifend molestie rhoncus sem

Porta nostra elit nullam platea aenean consectetur mi blandit gravida, euismod rutrum quis mauris diam in posuere aptent libero malesuada, proin felis vestibulum turpis odio accumsan porttitor nunc. Faucibus habitasse luctus feugiat tincidunt mauris vestibulum blandit in hac laoreet, bibendum fringilla curae netus senectus magna sagittis nisi dictum, etiam lectus dapibus odio nibh placerat adipiscing velit mollis. Pellentesque quis eleifend faucibus inceptos pellentesque hac platea consectetur, imperdiet magna orci proin tempus placerat sodales rhoncus nullam, est augue fames luctus est quisque nostra. Fames curabitur inceptos elementum taciti tristique ante nisi, nostra ligula orci venenatis proin donec etiam lacinia, eu quis rhoncus suspendisse libero tempus.

Facilisis maecenas leo curabitur, imperdiet.

Pretium auctor tellus etiam ut

Dolor nostra fringilla habitant enim curabitur mi condimentum porttitor morbi fringilla viverra, justo aptent tempor et commodo erat curae imperdiet ullamcorper.

Habitant bibendum ut