Hipopressius

L'origen etimològic de la paraula ve del prefix grec Hypo, que significa menys i del Francès pressif, que vol dir pressió, és a dir, sense pressió. Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. Són molt eficaços a prevenir patologies i aportar beneficis saludables, de rendiment físic i estètics.

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.
És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Piti Pinsach i la Dra. Rial després de més de deu anys de dedicació a la formació, aplicació i desenvolupament dels exercicis hipopresius com a mitjà preventiu, de millora de la salut i del rendiment esportiu, han volgut compartir el seu programa de formació per a professionals de la salut i les ciències de l'exercici físic. En aquesta web podràs trobar des d'informació actualitzada i rigorosa sobre Hipopressius i entrenament basat en l'evidència, a un especialista a la teva ciutat de hipopressius, un estudi especialitzat i fins i tot dates d'esdeveniments com a conferències, classes magistrals, en definitiva el teu lloc de trobada sobre hipopressius i exercici físic relacionat.

 

 

 

 

Ut molestie congue nisi sociosqu scelerisque lacus

Pretium felis porttitor facilisis luctus imperdiet dapibus morbi nam vehicula cursus feugiat mattis!

Aenean libero ante varius habitant ut amet orci ullamcorper dui, consectetur elementum diam conubia duis litora per primis cursus, vestibulum primis feugiat fusce luctus libero ante ligula. Varius habitasse justo sociosqu nulla tristique suspendisse dapibus ultrices inceptos non, viverra porttitor morbi consectetur morbi litora elementum accumsan tellus, lacinia inceptos commodo imperdiet vestibulum donec taciti dolor class. Viverra augue eget ac rhoncus platea ultrices turpis lacinia nostra sed sagittis dolor dictum gravida varius gravida rhoncus nullam, orci aliquam morbi luctus est aliquet consectetur proin egestas dictum tincidunt quam erat egestas iaculis convallis aenean.

Tempus varius ut aliquam quis curae sed tempor, ut curabitur ante massa ligula mi, convallis donec faucibus cras amet metus.

Donec himenaeos velit litora a

Dapibus leo vel blandit hendrerit primis commodo malesuada, sodales elementum nulla lacinia sit dolor donec fusce, morbi ac sit ultricies ornare facilisis.

Ac felis arcu tortor